Waarom bij ons een nieuwe webshop aanschaffen? 

Beheer je webshop zeer eenvoudig

Je krijgt van ons niet alleen een krachtige webshop met diverse functionaliteiten, ook beheer je deze webshop zeer eenvoudig. Wij bieden je een gebruiksvriendelijk beheersysteem aan waarmee je zonder problemen producten kunt toevoegen en beheren.

Beheer onder andere producten, prijzen, afbeeldingen, voorraden, attributen, categorieën en nog veel meer. Op deze manier blijf je na oplevering van je webshop geheel onafhankelijk.

Een mobiel vriendelijke webshop

Jouw webshop zal geheel mobiel vriendelijk zijn doordat het responsive is: de webshop schaalt mee met de grootte van een het toestel. Zo kunnen bezoekers die hun smartphone gebruiken zeer gemakkelijk navigeren.

Naast de uitstekende bezoekerservaring, kun je als webmaster ook profiteren: inloggen in het beheersysteem via de smartphone en producten beheren is een eitje.

Hoog in Google? Geen enkel probleem

De webshop is zodanig geoptimaliseerd dat zoekmachines zoals Google eenvoudig en snel (nieuwe) pagina’s binnen je webshop kunnen indexeren.

Bovendien zullen deze pagina’s door de zoekmachine vriendelijke opzet een relatief hoge positie krijgen ten op zichte van andere webshops. Verhoog je omzet door meer bezoekers aan te trekken die je uiteindelijk omzet in klanten. 

Zet bezoekers om in klanten

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om bezoekers om te zetten in klanten. Hoe doen wij dit? Allereerst door een goede websitestructuur zodat klanten zonder problemen kunnen navigeren door je webshop.

Verder zullen duidelijke call-to-actions een grote bijdrage leveren aan de conversie: aansporen om actie te ondernemen. Tot slot zal een gebruiksvriendelijk checkout systeem de klus klaren om van een bezoeker een winstgevende klant te maken.

Bezoekers laten betalen met o.a. iDeal

Het is van groot belang dat bezoekers eenvoudig kunnen betalen in je webshop. Bezoekers handmatig laten overboeken via internetbankieren past niet meer in deze tijd.

Daarom maken we gebruik van de populairste betaalmethodes zoals iDeal en Paypal zodat je bezoekers geen extra moeite hoeven te doen om een product online te kopen. 

Analyseer de webshop prestaties

Binnen het beheersysteem waar je toegang tot zult hebben, bevindt er zich een speciale sectie waar je een overzicht ziet van belangrijke statistieken van de webshop, gesorteerd op datum. Van je totale omzet tot voorraadniveaus en gemiddelde dagelijkse verkopen.

Zo kun je de prestatie van je webshop meten en beoordelen of het wel aan de verwachtingen voldoet. Verkrijg inzicht in onder andere de omzet, voorraadniveaus en nog veel meer. 

Diverse tevreden klanten gingen je voor..

De werkwijze die we volgen

Onzewerkwijze

Wanneer we besluiten om samen te werken en een website of webshop te ontwikkelen, dan moet er uiteraard een werkwijze zijn die we gaan volgen. De reden dat we een vaste werkwijze volgen is om tijd te besparen, de kwaliteit hoog te houden en het overzicht niet te verliezen.

De werkwijze kan afwijken wanneer er unieke wensen zijn. Maar ook dan moet er een basis zijn qua werkwijze van waaruit je werkt. Deze werkwijze willen wij graag met je delen. 

Wat voor mogelijkheden zijn er

Betaalmogelijkheden
Betaalmogelijkheden

Koppel populaire betaalmethoden aan je webshop. Zo kun je je bezoekers met iDeal, Paypal of creditcard laten betalen. Veilig en gebruiksvriendelijk dus.

Orderadministratie
Orderadministratie

Alle orders worden opgeslagen en kunnen elk moment terug gekeken worden via het beheersysteem. Je kunt de orders indien gewenst sorteren op datum.

Filters en categorieën
Filters en categorieën

Je kunt elk soort product verkopen met je webshop. Of het nou verschillende attributen heeft zoals een maat of kleur of een bepaalde categorie: maak gebruik van filters en categorieën.

Verkooprapportages
Verkooprapportages

De webshop biedt je de mogelijkheid om zeer duidelijke rapportages te bekijken zodat je een goed beeld krijgt van het succes van je onderneming.

Marketing tools
Marketing tools

Maak gebruik van slimme marketing tools waarmee je meer klanten kunt werven. Geef bijvoorbeeld coupons aan je klanten om kortingen op producten geven, procentueel of een vaste korting.

Inlog en registratie
Inlog en registratie

Inloggen en registreren zijn beide mogelijk. Het is mogelijk dat bezoekers als gasten producten bestellen, bijvoorbeeld omdat ze voor de eerste keer je webshop bezoeken.

Reviewsysteem
Reviewsysteem

Er is een mooi review systeem beschikbaar waarmee bezoekers producten kunnen beoordelen met sterren en tekst. Deze reviews kun je dan als admin eerst goedkeuren.

Verzendmethoden
Verzendmethoden

Verzendmethoden toevoegen is zeer eenvoudig wanneer je een webshop bij ons koopt. Je kunt zelf instellen wat de verzendkosten zijn. Deze kunnen een vast bedrag zijn of een percentage.

Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Producten en voorraden kunnen eenvoudig worden beheerd. De product catalogus vormt de basis, waar je als webmaster alle producten kunt onderverdelen in hoofd en subcategorieën.

Een beheersysteem ...wat kan je er mee?


 • Producten toevoegen
 • Prijzen toevoegen
 • Productafbeeldingen toevoegen
 • Voorraden beheren
 • Productattributen toevoegen
 • Teksten toevoegen
 • Bestellingen beheren
 • Klantgegevens beheren
 • Alle elementen aanpassen en verwijderen
 • Nieuwe gebruikers toevoegen en rechten toewijzen
 • Meta tags per pagina instellen (voor zoekmachines)

Veelgestelde vragen over een nieuwe webshop

 • Zijn er naast de eenmalige kosten ook andere kosten?

  Om een webshop op het internet te publiceren, is het noodzakelijk dat je webhosting afneemt. Webhosting voor webshops kost bij ons maandelijks 20 euro (de prijs is hoger dan de webhosting die je krijgt bij websites omdat webshops meer capaciteit vragen). Je krijgt daarvoor 2000 MB aan opslag, 10 000 MB dataverkeer per maand (wat voor de meeste webshops absoluut voldoende is en zelfs te veel) en dagelijkse backup. 

  Overigens is het niet verplicht om webhosting bij ons af te nemen, je kunt ervoor kiezen om samen te werken met een andere partij. Dan ontwikkelen wij alleen de website en koppelen we de website aan de server die je bij iemand anders inhuurt. Wel raden wij aan om webhosting bij ons af te nemen zodat wij alles in beheer hebben en stabiliteit en snelheid kunnen garanderen (en de nodige service kunnen geven zoals dagelijkse backup, e-mails aanmaken enz.). 

 • Is er een maximum aan producten die ik kan toevoegen?

  Nee! In principe kan je onbeperkt producten toevoegen, zodat je de volledige vrijheid en flexibiliteit hebt om je webshop te managen. Wel moet je rekening houden met de opslag die je krijgt (extra opslag kopen is altijd een optie). Gemiddeld kun je voor de standaard webhosting die je krijgt rond de 1000 producten toevoegen. Heb je een grote webshop die bijvoorbeeld duizenden producten heeft? Neem dan contact met ons op. Dan stellen we een scherpe offerte op maat op. Overigens zal de prijs van 499 euro ongewijzigd blijven, de offerte heeft betrekking op de maandelijkse webhosting prijs. 

 • Welke betaalmethoden kan ik koppelen aan mijn webshop?

  iDeal, Paypal en Mastercard/Visa koppelen is mogelijk. Maar je kunt ook extra betalingsmethoden toevoegen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij werken samen met partijen zoals Mollie en IcePay, die mogelijkheden bieden voor tientallen populaire betaalmethoden die gekoppeld kunnen worden aan je webshop. 

 • Ik wil mijn webshop koppelen aan externe boekhoud systemen, is dit mogelijk?

  Standaard bieden wij deze koppeling niet aan. Maar wij hebben wel ervaring met complexere webshops die over unieke functionaliteiten beschikken. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Indien mogelijk, zullen we een scherpe offerte op maat opstellen. 

 • Ik richt mij op zakelijke klanten en wil daarom de BTW apart laten zien, is dit mogelijk?

  Ja, dit is zeker mogelijk. Je kan via het beheersysteem dat je van ons krijgt zelf aangeven of de BTW apart moet worden laten zien, of direct al moet worden inbegrepen in de prijs. 

 • Krijgt de klant bij bestelling ook een factuur in mijn huisstijl?

  Ja! Wij zullen de factuur geheel aanpassen aan jouw huisstijl met jouw logo erop, zodat alles er professioneel uitziet. Zodra een klant een product heeft gekocht, dan krijg jij een notificatie (als admin) dat er een nieuwe bestelling is verricht. En krijgt de klant een bevestigingse-mail van zijn of haar aankoop met daarin een mooie factuur. 

 • Ik wil graag een multitalen webshop, is dit mogelijk?

  Ja dit is zeker mogelijk. Echter is dit niet standaard inbegrepen in de prijs van 399 euro. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij een scherpe offerte op maat kunnen opstellen. Normaal gesproken betaal je enkele honderden euro’s voor een multitalen module voor je webshop. 

 • Kunnen mijn klanten ook hun bestelgeschiedenis inzien?

  Ja dat kan! Wanneer klanten registreren, kunnen ze inloggen en hoeven ze niet iedere keer hun gegevens in te voeren wanneer ze een bestelling verrichten. Ook krijgen ze toegang tot hun bestelgeschiedenis en zien ze wat ze eerder hebben gekocht. 

 • Is er een terugbetalingsmodule inbegrepen?

  Ja! Klanten kunnen het product retourneren, wat administratief wordt verwerkt in het beheersysteem. Zo kun je precies zien wat je hebt verdiend en wat is geretourneerd (hoeveel geld terug is gestort). 

 • Kan ik ook een beeld krijgen van mijn omzet en winst?

  Ja, dat kan. Er is een aparte sectie in het beheersysteem waar je de prestaties van je webshop kunt inzien zoals je omzet en winst (per maand/dag/jaar), aantal gekochte producten, aantal geplaatste bestellingen, aantal verkopen per product en nog veel meer.