Waarom bij ons een nieuwe website aanschaffen?

Omdat je hem zelf kan beheren

Je krijgt van ons een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem, waarmee je de website zonder technische kennis beheert. Dit houdt in dat je pagina’s, teksten, menuknopjes, foto’s en video’s kunt toevoegen, aanpassen en verwijderen.

Dankzij het beheersysteem dat je van ons krijgt, ben je niet afhankelijk van iemand die technische kennis in huis heeft. Op die manier blijf je na oplevering van de website volledig zelfstandig. 

Omdat je hoog in Google komt

Een van onze prioriteiten is om elke website zoekmachine vriendelijk te maken. Een zoekmachine vriendelijke website betekent dat je website standaard goed zal scoren in zoekmachines zoals Google.

Een hogere positie in zoekmachines betekent dat je website eerder gevonden kan worden. Dit leidt tot meer bezoekersverkeer naar de website, wat leidt tot meer offerte aanvragen of contactaanvragen. En uiteindelijk dus meer klanten.

Omdat de website responsive is

Mobiel internet wordt met de dag populairder. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om bedrijven op te zoeken op het internet. Dat je website op smartphones en tablets goed functioneert is daarom ontzettend belangrijk geworden. 

Responsive betekent niets anders dan dat de inhoud van de website zich aanpast aan het scherm van het toestel. Het resultaat is een mobiel of tablet vriendelijke website.

Omdat je een modern ontwerp krijgt

Wij maken websites met passie. Daarom is een van onze doelen dat een website er prachtig uitziet. Modern en professioneel. Jouw website zál indruk maken op je bezoekers. Daar zorgen wij voor. 

Verder zal het ontwerp van je website bestaan uit een gebruiksvriendelijke structuur waar bezoekers snel alle belangrijke informatie op de website kunnen vinden. Dit leidt tot contactaanvragen of een telefoontje naar het bedrijf. 

Omdat je uitstekende support krijgt

Het blijft niet bij het ontwikkelen van mooie en goede websites. Support is ook erg belangrijk!  Wat houdt support bij ons in? Je kunt ons bellen, e-mailen of gebruik maken van de live chat wanneer je het nodig hebt.

Kom je niet uit met het beheersysteem? Wil je wijzigingen aanbrengen aan je website? Of heb je gewoon een algemene vraag? Neem contact met ons op en wij zullen je helpen! Wij zijn 60 uur per week bereikbaar voor support! 

Omdat je inzicht hebt in je bezoekers

Zou je willen weten hoeveel bezoekers je dagelijks hebt? Op welke manier zij je website zijn binnengekomen? Of met welke zoekwoorden je bent gevonden in Google?

Dan heb je geluk, want je krijgt gratis een koppeling met Google Analytics waarmee je al je bezoekers eenvoudig kunt analyseren. Op die manier blijf je je website verbeteren om nog meer bezoekers te ontvangen. 

Diverse tevreden klanten gingen je voor..

De werkwijze die wij volgen

Onzewerkwijze

Wanneer we besluiten om samen te werken en een website te ontwikkelen, dan moet er uiteraard een werkwijze zijn die we gaan volgen. De reden dat we een vaste werkwijze volgen is om tijd te besparen, de kwaliteit hoog te houden en het overzicht niet te verliezen.

De werkwijze kan afwijken wanneer er unieke wensen zijn. Maar ook dan moet er een basis zijn qua werkwijze van waaruit je werkt. Deze werkwijze willen wij graag met je delen. 

Wat krijg je concreet qua functionaliteit?

Beheersysteem
Beheersysteem

Wij maken gebruik van het open source beheersysteem WordPress. WordPress is een zeer populair beheersysteem over de gehele wereld en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Contactformulier
Contactformulier

Een contactformulier is onmisbaar bij elke website. Wanneer een potentiële klant contact met je opneemt, dan krijg je hiervan een e-mail notificatie, zodat je gelijk de persoon kunt bellen of mailen.

Google maps
Google maps

Dit is een kaart van Google waarop je locatie (als bedrijf of particulier) te zien is. Erg handig als je je bezoekers wilt laten weten waar je gevestigd bent.

Fotoslider
Fotoslider

Om de aandacht van de bezoekers te trekken, implementeren wij altijd een mooie slider die foto’s laat zien door indrukwekkende effecten – die de bezoeker verleidt om op de website te blijven.

Social media
Social media

Aangezien meer dan 90 procent van alle Nederlanders (dagelijks) actief is op social media, is social media belangrijker dan ooit. Kies voor een Twitter of Facebook plugin.

Weblog
Weblog

De laatste nieuwtjes op je website weergeven? Of een blog beheren waar je leuke artikelen plaatst? Dit is mogelijk dankzij de blog functionaliteit.

Statistieken
Statistieken

Wil je weten hoeveel bezoekers je website ontvangt? Waar ze op klikken en via welke bronnen ze je website hebben bezocht? Dan hebben wij goed nieuws, want wij bieden statistieken integratie aan.

Fotogalerij
Fotogalerij

Een fotogalerij is onmisbaar in elke website. Met een fotogalerij kun je foto's plaatsen van je bedrijf of je producten/diensten. Klanten hebben zo een beter beeld van je en zullen contact opnemen.

Quote slider
Quote slider

Een slider die de quotes van je klanten weergeeft. Quotes zijn zeer effectief en geven een positief beeld over je bedrijf. Klanten kopen immers sneller als ze weten dat je ook andere tevreden klanten hebt.

Een beheersysteem ...wat kan je er mee?


 • Pagina’s toevoegen
 • Blog artikelen uploaden
 • Teksten plaatsen
 • Afbeeldingen toevoegen
 • Menu knopjes aanmaken
 • Youtube filmpjes plaatsen
 • Links (extern of intern) toevoegen
 • PDF en Word documenten uploaden
 • Alle elementen aanpassen en verwijderen
 • Nieuwe gebruikers toevoegen en rechten toewijzen
 • Meta tags per pagina instellen (voor zoekmachines)

Veelgestelde vragen over een nieuwe website

 • Is het moeilijk om de website te beheren?

  Nee, helemaal niet! Als je overweg kunt met bijvoorbeeld Microsoft Word of Facebook, dan kun je ook de website eenvoudig beheren. Je hoeft geen technische kennis te bezitten om gebruik te maken van het beheersysteem. Het enige wat nodig is, is dat je kennis maakt met het beheersysteem door te kijken waar je wat kun beheren en op welke wijze het allemaal werkt. Maar dat heb je binnen een paar uur wel door.

  Bovendien krijg je van ons gratis een uitgebreide handleiding van het beheersysteem én een tour (via het programma Teamviewer waarmee je je scherm kunt delen) zodat je zonder problemen kunt beginnen met het toevoegen van teksten en foto’s. Het beheersysteem dat je van ons krijgt is zeer gebruiksvriendelijk. Grote kans dat je het zelfs leuk gaat vinden om ermee bezig te zijn!

 • Wat hebben jullie nodig bij akkoord?

  In principe niet veel, wij vragen het volgende:

  – Het logo in een goed formaat (transparant en hoge kwaliteit). Mocht je geen logo hebben, dan kun je ook een logo aan ons laten ontwerpen. 
  – Foto’s. Deze foto’s gebruiken we voor het eerste concept ontwerp. Als je geen foto’s hebt, dan kun je ook foto’s bij ons inkopen
  – Teksten. Wij kunnen voor jou maximaal 5 teksten met foto’s (gratis) plaatsen op de website. De rest kan je zelf toevoegen via het beheersysteem. Het is niet verplicht om teksten en foto’s aan te leveren, je kan zelf alle teksten en foto’s toevoegen nadat de ontwikkeling van de website klaar is (op de demo versie van de website). 
  – Je wensen m.b.t. de website. Maar dit wordt allemaal al besproken tijdens het eerste (telefoon)gesprek. Dan laten we je voorbeeld websites zien en kun je aangeven welk ontwerp je het mooist vindt. 

 • Hoe zit het met e-mail?

  E-mail is inbegrepen wanneer je webhosting bij ons afneemt. Overigens is het niet verplicht om webhosting bij ons af te nemen, je kunt ervoor kiezen om samen te werken met een andere partij. Dan ontwikkelen wij alleen de website en koppelen we de website aan de server die je bij iemand anders inhuurt.

  Wel raden wij aan om webhosting bij ons af te nemen zodat wij alles in beheer hebben en stabiliteit en snelheid kunnen garanderen (en de nodige service kunnen geven zoals dagelijkse backup, e-mails aanmaken enz.). 

 • Zijn er naast de eenmalige kosten voor de website ook andere kosten?

  Om een website op het internet te publiceren, is het noodzakelijk dat je webhosting afneemt. Webhosting kost bij ons maandelijks 10 euro. Je krijgt daarvoor 1000 MB aan opslag, 10 000 MB dataverkeer per maand (wat voor de meeste websites absoluut voldoende is en zelfs te veel) en dagelijkse backup. 

  Overigens is het niet verplicht om webhosting bij ons af te nemen, je kunt ervoor kiezen om samen te werken met een andere partij. Dan ontwikkelen wij alleen de website en koppelen we de website aan de server die je bij iemand anders inhuurt. Wel raden wij aan om webhosting bij ons af te nemen zodat wij alles in beheer hebben en stabiliteit en snelheid kunnen garanderen (en de nodige service kunnen geven zoals dagelijkse backup, e-mails aanmaken enz.). 

 • Is het mogelijk dat ik de website later verhuis naar een andere partij?

  Jazeker. Als je een website bij ons koopt, dan is deze website na oplevering van jou. Dit betekent dat als je de website van onze server naar een andere server wilt verhuizen, dit zeker mogelijk is. Je krijgt dan een verhuiscode en je kunt de website verhuizen. Dit alles kan gerealiseerd worden binnen 2 dagen. 

 • Ik heb zelf geen teksten. Kan ik die aan jullie laten schrijven?

  Jazeker. Voor een prijs van 50 euro per tekst kunnen wij de teksten aanleveren. Een tekst op een pagina is vaak rond de 200 woorden, soms is dat minder en soms meer. Dat hangt af van het onderwerp en de boodschap van de tekst. 

 • Kom ik hoog in Google als ik een website bij jullie koop?

  Standaard optimaliseren wij de website intern voor zoekmachines, zodat de website snel en eenvoudig geïndexeerd kan worden door Google. Vooral als je zou zoeken op je bedrijfsnaam in combinatie met de locatie waar je gevestigd bent (bijvoorbeeld Kappers Anetta Amsterdam), is de kans zeer hoog dat je al nummer 1 bent in Google. Maar wij kunnen geen garanties leveren dat je op een bepaalde positie bent met bepaalde zoekwoorden. Dat kan alleen als je afzonderlijk ook een zoekmachine optimalisatie pakket bij ons afneemt. 

 • Ik ben een nieuwe ondernemer, naast een website heb ik ook een logo en huisstijl nodig. Kan ik bij jullie terecht?

  Jazeker. Naast website ontwikkeling, bieden wij ook een nieuw logo en huisstijl aan. Wij kunnen je korting geven als je het gehele pakket bij ons afneemt. Neem hiervoor contact met ons op. 

 • Ik heb een complexe website nodig die afwijkt van de gemiddelde bedrijfswebsite. Kan ik bij jullie terecht?

  Ja, dat kan zeker. Het is inderdaad zo dat de prijs van 399 euro betrekking heeft op een standaard bedrijfswebsites die wij leveren. Een complexere, technisch unieke website ontwikkelen wij ook (en hebben wij veel ervaring in). Om daarvoor een prijs te krijgen, zou je een offerte moeten aanvragen. Wij zullen je binnen 24 uur een uitgebreide offerte via de e-mail toesturen. 

 • Wat kan ik concreet verwachten van jullie support?

  Wij geven na oplevering van de website 1 uur gratis support voor alle soorten vragen en hulp met betrekking tot het beheer en gebruik van de website. Dit kan betrekking hebben op algemene of specifieke vragen. Heb je een algemene vraag over de website, Google, of online marketing? Bel of mail ons dan. Het is ook voor ons erg leuk om een informatief gesprek hierover te houden. 

  Verder geven wij onze klanten ook persoonlijke begeleiding, zoals wanneer je vast loopt bij het beheersysteem of bijvoorbeeld je website wil koppelen aan Google Analytics. Gewoon gratis!