Een professioneel logo of een nieuwe huisstijl

Compleet nieuwe huisstijl

Ben je een nieuwe ondernemer en wil je een mooie huisstijl voor je onderneming? Of heb je al een huisstijl, maar is deze aan een update toe? Bestel dan ons huisstijl pakket dat slechts 499 euro kost. 

Eerst bepalen we waar je bedrijf voor staat. Vervolgens vertalen we dit in een krachtig logo. Nadat het logo is ontworpen, kan het overige materiaal worden ontworpen, zoals ontwerp voor je visitekaartje, envelop en briefpapier. 

Veelgestelde vragen over grafisch ontwerp

 • Heb ik recht op feedback rondes zodra ik het ontwerp heb ontvangen?

  Jazeker! Wij zullen je eerst een aantal concepten sturen. Vervolgens kan je eentje uitkiezen en feedback geven om dit concept te perfectioneren. Natuurlijk kunnen we niet oneindig lang doorgaan, maar desondanks willen wij je niet limiteren tot een maximum aan feedback rondes. Vaak zijn 2-3 rondes al genoeg. 

 • Wat krijg ik precies wanneer ik een huisstijl ontwerp afneem?

  Allereerst krijg je natuurlijk een logo. Verder een ontwerp voor je visitekaartje, briefpapier en envelop. 

 • Hoe snel wordt mijn logo of huisstijl opgeleverd?

  Op het moment dat we hebben besproken wat je wensen zijn met betrekking tot het ontwerp, starten we direct. Je krijgt binnen een week de eerste concepten. De tijd daarna hangt af van de reactietijd van jou als klant en hoevaak je feedback geeft.

  Over het algemeen is een logo wel binnen 2 weken af.  Voor een complete huisstijl is het logo het belangrijkst. Het logo bepaalt namelijk het ontwerp van de rest (zoals envelop en briefpapier). Dus zodra het logo af is, duurt het niet lang meer tot de rest is ontworpen. 

   

 • Krijg ik ook een vectorbestand van het logo?

  Jazeker! Standaard leveren wij een logo op met onder ander een vector bestand. Het vector bestand is ideaal voor als je het logo groot wilt maken zonder dat je kwaliteitsverlies hebt. 

 • Zijn er nog andere extra (verborgen) kosten?

  Totaal niet. Wij vragen 299 voor het logo en 499 voor een huisstijl pakket. Verder betaal je helemaal niets. Dus feedback is geheel gratis.