Online marketing helpt je onderneming groeien

1. Hoger komen in Google

SEO staat voor Search Engine Optimisation, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, een term waar je vast wel van gehoord hebt.

Het betreft alles wat als doel heeft om je website hogerop te positioneren in zoekmachines. Aangezien een groot deel van de internet gebruikers in Nederland en elders (meer dan 90%) zoekmachines gebruikt op het internet, kun je met zoekmachine optimalisatie het aantal bezoekers (en daarmee het aantal klanten) behoorlijk verhogen.

Ons zoekmachine optimalisatie pakket bestaat uit verschillende onderdelen, intern en extern. Intern, optimaliseren we de inhoud van de website. Betere teksten waarvan de zoekmachine vriendelijkheid hoger is. Extern trekken we meer links naar je website (linkbuilding).

2. Adverteren op Google

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Terwijl zoekmachine optimalisatie zich richt op het organisch werven van bezoekers via zoekmachines, wordt er met zoekmachine adverteren bezoekers betaald aangetrokken.

Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat je volledige controle hebt: je betaalt pas als iemand op je advertentie heeft geklikt. Begin nu een Google Adwords campagne en laat ons het gehele proces afhandelen. We beheren jouw advertentie campagnes, analyseren de resultaten en volgen een strategie op basis van deze resultaten.

Veelgestelde vragen over online marketing

 • In welke positie kom ik in Google als ik een zoekmachine optimalisatie pakket afneem?

  Posities binnen zoekresultaten van zoekmachines zoals Google worden bepaald door complexe algoritmes die niet worden vrijgegeven. Het is daarom niet altijd zeker of bepaalde topposities worden behaald, simpelweg omdat daar geen volledige controle over is. Echter op basis van onze expertise en ervaring kunnen wij inschatten wat nodig is om de top 10 binnen de zoekresultaten te behalen. 

 • Betaal ik de maandelijkse prijs ook als ik niet binnen de top 10 zit?

  Nee! Wij hanteren een no-cure-no-pay methode. Dat houdt in dat alleen op het moment dat een of meerdere zoekwoord combinaties binnen de top 10 van Google zijn, je pas begint met betalen. Anders niet! Wel zo eerlijk, vind je niet? 

 • Hoe werkt het wanneer ik een zoekmachine optimalisatie pakket afneem?

  Het begint met een onderzoek: een grondige analyse wordt uitgevoerd om te kijken hoe de website intern presteert op de belangrijkste SEO factoren en hoe dit verbeterd kan worden. Op basis van het SEO onderzoek wordt er een diagnose vastgesteld van alle obstakels die het SEO proces kunnen hinderen.

  Vervolgens wordt er een eenmalige interne zoekmachine optimalisatie uitgevoerd.   Alle zwakke punten worden verwijderd van je website. Dan volgt er een interne optimalisatie van de technische kant van de website.

  Ten slotte wordt er periodieke externe optimalisatie uitgevoerd.  In dit deel van het proces gaan wij gebruik maken van linkbuilding; het verhogen van de linkpopulariteit van je website door middel van het verkrijgen van meer binnenkomende links van andere websites en directories. Een hoge linkpopulariteit wordt door Google hoog gewaardeerd, wat leidt tot een stijging van je positie in de zoekresultaten. 

 • Wat zijn de voordelen van zoekmachine adverteren vergeleken met zoekmachine optimalisatie?

  Een Google Adwords campagne biedt voordelen ten op zichte van zoekmachine optimalisatie. Ten eerste betaal je alleen zodra iemand op je advertentie heeft geklikt. Dus je weet exact wat je kosten kunnen zijn. Die controle heb je.

  Verder heb je ook de controle om hogerop te komen met je advertentie in Google, simpelweg door een hoger bedrag per klik te betalen. In feite ligt het wat genuanceerder (er spelen meerdere factoren een rol dan alleen de prijs per klik), maar over het algemeen kom je hoger wanneer je bereid bent om meer te betalen voor een klik.

  Deze voordelen heb je niet bij zoekmachine optimalisatie (die weer zijn eigen voordelen heeft, bijvoorbeeld dat je zodra je hoog in Google bent je überhaupt niets betaalt voor een klik). 

 • Zit ik vast aan een contract wanneer ik een zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren pakket afneem?

  Nee! Je kan maandelijks de dienst opzeggen. Je bent nergens aan gebonden.