Scroll naar beneden om onze werkwijze te zien

Ik ben een vrouw :)
Ik ben een man :)
 • Het gesprek

  We nemen je wensen door

  Het proces begint met een gesprek. In dit gesprek maken we eerst kennis. Grotendeels is dit telefonisch, aangezien dit het eenvoudigst is. Maar mocht je toch face-to-face contact willen hebben en bepaalde zaken willen toelichten, dan ben je op ons kantoor van harte welkom. 

  Wat bespreken we in dit gesprek? Eigenlijk alles over jouw wensen, jouw ideeën over een nieuwe website (qua functionaliteiten en layout). Tegelijkertijd geven wij aan wat mogelijk is, en geven we je een idee over of bepaalde functionaliteiten nou wel of niet binnen een bepaalde prijs vallen.

  Dit is tevens een brainstorm fase, waarin wij ook meedenken en voorstellen doen over hoe de website eruit zou kunnen zien. Tot slot laten wij je diverse voorbeeld websites zien en mag je ons vertellen welke website(s) je mooi vindt, en waarom. 

 • Een concept ontwerp wordt gemaakt

  Nadat we alle informatie van jou hebben ontvangen, begint een nieuwe fase: een concept ontwerp wordt gemaakt. Dit ontwerp zullen wij maken op basis van wat jij met ons hebt gedeeld, de voorbeeld websites die je hebt gegeven en het algemene beeld dat wij hebben gekregen tijdens het gesprek. 

  Zodra het ontwerp klaar is, e-mailen wij dit ontwerp in een ZIP bestand naar je toe. Je krijgt tijd om naar dit ontwerp te kijken en en te bedenken of je het mooi vindt, en zo nee, wat je exact minder mooi vindt.  

  Website ontwerp
 • Jouw feedback

  Jij geeft je feedback aan ons door

  Heb je het ontwerp bekeken? Dan is het tijd voor de feedback fase. Wij houden van feedback! Het is dus zeker niet erg als je allerlei kritiek hebt op een bepaald ontwerp. Sterker nog, we moedigen je aan om feedback te geven, zodat je zeker bent dat het ontwerp dat we je hebben verzonden helemaal naar wens is.

  Het ontwerp achteraf wijzigen is helaas niet mogelijk (tenzij extra kosten worden betaald). Feedback gedurende de ontwerp fase is dus erg belangrijk. Let wel op: het ontwerp wordt gemaakt op basis van het voorbeeld ontwerp dat je hebt gekozen.

  De structuur van deze template kan dus worden meegenomen (de website zelf wordt uiteraard wel geheel in jouw huisstijl aangepast, zodat je een unieke uitstraling hebt). Dus feedback op de gehele structuur van de website is dus niet mogelijk, wel op allerlei details (zoals kleuren, vormen, font types, font groottes, achtergrond kleuren, posities van modules etc). 

 • Wij ontwikkelen de website

  Heb je alle feedback aan ons doorgegeven? Dan begint de daadwerkelijke ontwikkeling /implementatie van de website. De gehele techniek wordt dus in deze fase gerealiseerd.

  Wij zorgen ervoor dat het ontwerp dat je hebt gekregen wordt omgezet in een daadwerkelijke website die functioneert, die je kan beheren met een beheersysteem en die op de mobiel en tablet er optimaal uit ziet. 

  Heb je nog vragen of opmerkingen (die niet van invloed zijn op het ontwerp of de structuur), dan kun je deze zeker met ons delen. Wij staan altijd open om met je in gesprek te gaan, óók tijdens de ontwikkeling van de website. 

  Ontwikkeling
 • Demo

  Je mag de demo in z'n geheel zien

  Wanneer de website is ontwikkeld en alle vereiste plugins en andere functionaliteiten zijn geïmplementeerd, sturen wij je de demo.

  Dit is een functionele demo van de website, die op een speciaal afgeschermde demoserver wordt geplaatst en die je dus kunt bekijken via je browser. Dit is het moment waarop je voor het eerst de website live kunt zien, en ook de website kunt beheren. 

  Je ontvangt dan ook gelijk de inlog gegevens van het beheersysteem. En kan je alle teksten en foto’s zelf toevoegen. Heb je zelf geen teksten of foto’s en wil je die aan ons uitbesteden? Dan is dat zeker mogelijk. Laat dan de copywriting taken aan ons over. 

 • De website wordt opgeleverd

  Zodra je alle teksten en foto’s in de demo hebt toegevoegd, dan kan je aan ons een signaal geven om de website live te zetten. Wij zorgen er dan voor dat de website op een van onze snelle servers wordt geplaatst.

  De server wordt vervolgens gekoppeld aan je domeinnaam. De website zal dan live zijn en beschikbaar voor het online publiek. 

  Heb je achteraf iets gezien en wil je de website toch even tijdelijk afsluiten voor bezoekers? Dan schakelen we de onderhoudsmodus in en zal jij als webmaster alleen de website kunnen zien. 

  Oplevering
 • Support

  Wij blijven support geven

  Nadat de website is opgeleverd, betekent dit voor ons niet dat wij afscheid nemen. Sterker nog, we willen juist de relatie met jou als klant nog sterker maken door je lange termijn support te geven.

  Je krijgt standaard na oplevering van de website 1 uur gratis support van ons, bijvoorbeeld wanneer je even niet uitkomt met het beheersysteem. 

  Met het beheersysteem kun je in principe alles zelf beheren en managen en ben je niet afhankelijk van ons. Heb je ondanks dit toch behoefte aan extern beheer (zoals het updaten van de website, het aanbrengen van wijzigingen) dan kun je bij ons een beheerabonnement afsluiten, dat begint vanaf 50 euro per maand. 

 •  
  Binnen 1 week klaar!