Wij zijn een full-service internetbureau

Belangrijk is dat we eerst onze core business noemen. Wij zijn Websiteplaneet: zoals de naam al doet vermoeden zijn wij een website ontwikkelaar. Wij ontwikkelen krachtige websites met een modern ontwerp voor een aantrekkelijke prijs. De kwaliteit van de websites die wij opleveren uit zich door de professionele vormgeving, de zoekmachine vriendelijkheid en de gebruiksvriendelijke structuur van de website. 

Een klantvriendelijk bureau
Een ander aspect van onze identiteit is dat bij ons de klant werkelijk koning is. Niet alleen werken wij samen gedurende het proces, ook na oplevering van je website willen wij de hechte samenwerking blijven behouden. Daarbij blijf je onafhankelijk, dankzij het gebruiksvriendelijk beheerysteem dat je krijgt bij oplevering. Mocht je support nodig hebben, wijzigingen aan willen brengen of het beheer willen overdragen, dan kun je altijd daarvoor bij ons terecht.

Wij zijn gevestigd in Groningen en Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Groningen en Amsterdam. Maar wij hebben tevens het Nieuwe Werken omarmd. Wij werken virtueel met medewerkers verspreid over het (buiten)land, waardoor we de kosten laag kunnen houden en flexibel kunnen werken. Onze kracht ligt in ons efficiënt intranet systeem,  waardoor we niet alleen websites sneller dan gemiddeld kunnen ontwikkelen, ook zijn we direct bereikbaar voor support. Bij ons bestaat er geen 9 tot 5 mentaliteit. Wanneer je ons een mailtje stuurt vrijdag laat, dan hoef je niet wachten tot maandag ochtend. Waarschijnlijk sturen we je diezelfde avond nog een mailtje terug, of de dag erna (ja, op een zaterdag).

10 redenen waarom je met ons zou samenwerken

 • 1. Wij zijn gigantisch goedkoop

  En dit is geen verkooppraatje. Vooral als je vergelijkt met wat wij aanbieden. Een responsive website, geleverd met beheersysteem, voorzien van maar liefst acht andere functionaliteiten. Voor 399 euro is dat een prachtige prijs. Al zeggen wij het zelf :). 

 • 2. Wij geven ware service

  Vraag maar aan onze klanten wat ze van onze service vinden. Dat is ons bewijs. Een mailtje op vrijdagavond? Dezelfde avond krijg je nog een mailtje terug. Vragen over of problemen met het beheersysteem? Geen probleem, met teamviewer leggen wij het (gratis!) uit. Toch dingen die niet werken op je website? Wij fixen het vaak binnen een dag! Wat wil je nog meer? 

 • 3. Wij zijn experts op het gebied van website ontwikkeling

  Ons bewijs is ons werk. Daar kun je zien dat wij een internet bureau zijn dat elk soort websites voor elk soort segment kan bouwen. Of het nou gaat om een simpele bedrijfswebsite, of een complexe applicatie: wij zorgen ervoor dat je een pracht van een product krijgt. 

 • 4. Wij zijn optimaal bereikbaar

  60 uur per week bereikbaar! Ja, dat lees je goed. Elke werkdag van 08.00 tot 20.00. Zelfs in het weekend kan je een mailtje terug verwachten. Je kan ons bereiken via de e-mail, telefoon, live chat en een ticket systeem. Wat je maar wenst. Wij staan voor je klaar. 

 • 5. Wij zijn zeer flexibel

  Wij zijn een organisatie die het Nieuwe Werken zich eigen heeft gemaakt: we werken virtueel waardoor we flexibeler zijn, sneller kunnen werken en tegelijkertijd ook lagere prijzen kunnen aanbieden.

  Onze account managers bevinden zich verspreid over het land. Onze programmeurs ook. Daarom werken wij niet enkel binnen kantooruren van 9 tot 5, maar ook ’s avonds en in het weekend. Dit is mogelijk doordat sommige programmeurs alleen ’s avonds werken of ook in het weekend. Ja, wij zijn apart. Maar wel in positieve zin. Want dit geeft alleen maar voordelen voor jou! 

  Wil je toch op kantoor afspreken? Dan ben je van harte welkom in Groningen of Amsterdam. 

 • 6. Wij vragen geen licentiekosten

  Wij maken gebruik van WordPress dat een open source systeem is. Dit betekent dat de software voor iedereen toegankelijk is. Dus geen maandelijkse licentiekosten. Gewoon helemaal gratis. 

  WordPress biedt ook andere voordelen.Zo heb je toegang tot tien duizenden (gratis) modules/applicaties die je op je website (zelf) kan installeren. Je hebt miljoenen gebruikers die net als jou gebruik maken van het zelfde systeem. Vandaar dat je antwoorden op eventuele vragen eenvoudig vindt via Google. Dus je bent helemaal niet afhankelijk van ons. 

 • 7. Wij zijn super snel

  Snel in reageren. Wij reageren gemiddeld binnen 2 uur op een e-mail. Snel in opleveren. Wij leveren websites gemiddeld binnen 2 weken (soms zelfs 1 week) op. Snel in service. Foutjes en aanpassingen fixen we vaak nog binnen dezelfde dag! Ja, zo snel zijn wij wel. Want hoe sneller, hoe beter. Zonder verlies van kwaliteit. 

 • 8. Wij denken altijd met je mee

  Dit is een van onze unieke eigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer succesvol wordt. Sterker nog, ons doel is dat jij succesvol wordt. En dat willen wij in elk geval bereiken met een zeer mooie, kwalitatieve, stabiele website waarmee je snel klanten wint.

  Wanneer wij een website voor je ontwikkelen, dan denken wij met je mee. Wat kan beter? Wat kan mooier? Hoe kan het allemaal innovatiever? Dit zijn allemaal vragen waar wij continu een antwoord op willen vinden. Zodra je groeit als bedrijf, willen wij een lange-termijn partner zijn. Een partner waar je wat aan hebt. 

 • 9. Wij zijn dol op feedback

  Ja, dit klopt. Waarom wij van feedback houden? Omdat wij altijd open staan voor ideeën en kritiek van jou als klant. Zodat we ten eerste alles naar verwachting kunnen ontwikkelen. En ten tweede zodat wij ook er iets van leren. 

 • 10. Wij ontwikkelen websites met passie & liefde

  Een expert ergens in zijn is niet genoeg. Werken met passie en liefde, dat maakt het compleet. Wij werken met passie aan websites, en met liefde leveren wij het op.

  Daarom: hoe mooier jouw website wordt, hoe meer voldoening wij krijgen. Geld verdienen is niet het hoofddoel. Het hoofddoel is het leveren van een prachtig product. Dat doen wij. 

De wijze waarop wij werken

Onzewerkwijze

Wanneer we besluiten om samen te werken en een website te ontwikkelen, dan moet er uiteraard een werkwijze zijn die we gaan volgen. De reden dat we een vaste werkwijze volgen is om tijd te besparen, de kwaliteit hoog te houden en het overzicht niet te verliezen.

De werkwijze kan afwijken wanneer er unieke wensen zijn. Maar ook dan moet er een basis zijn qua werkwijze van waaruit je werkt. Deze werkwijze willen wij graag met je delen.