Krachtige webhosting met betrouwbare onderhoud

Krachtige webhosting

Webhosting voor een website is als elektriciteit voor een wasmachine: zonder kun je er weinig mee. Webhosting is dus noodzakelijk voor je website. Het is mogelijk om webhosting bij een andere partij af te nemen: die flexibiliteit geven wij je wel.

Maar wij kunnen je geen garantie geven dat de website dan ook probleemloos en soepeltjes draait. Daarom adviseren wij je om de webhosting bij ons af te nemen. Dit kost 9,95 per maand.

Daarvoor krijg je terug een stabiele en snelle website en dagelijkse backup, zodat als er op een dag iets mis is, wij de backup van de dag ervoor eenvoudig kunnen plaatsen. Ook een domeinnaam bij ons registreren is mogelijk, een domeinnaam kost 14,95 euro per jaar. 

Betrouwbare onderhoud

Een website opleveren is één ding, ervoor zorgen dat deze in de toekomst op de zelfde manier blijft functioneren is iets anders. Dan komt onderhoud aan een website ter sprake. WordPress (het beheersysteem dat wij standaard voor websites gebruiken) is het populairste CMS ter wereld, maar juist daarom is het ook vaak het doelwit van hackers.

Wanneer updates en noodzakelijke maatregelen ten behoeve van beveiliging achterblijven, dan kan er worden ingebroken. Daarom bieden wij een abonnement aan met als doel om de performance van websites te optimaliseren en tegelijkertijd kwaadaardige malware en aanvallen van buitenaf te vermijden.

Wat zijn de prijzen

Veelgestelde vragen over webhosting en onderhoud

 • Waarom zou ik kiezen voor jullie webhosting en niet voor een andere partij?

  Allereerst is alles dan in ons beheer (de website en de server), waardoor we stabiliteit kunnen garanderen. Er kunnen conflicten ontstaan wanneer de website niet compatibel is met de server van een externe partij. Aangezien wij de website zelf ontwikkelen, zal de website altijd stabiel draaien op onze server.

  Verder zorgen wij ervoor dat de website snel is. Snelheid is erg belangrijk bij websites. Wanneer websites wat trager gaan, dan kunnen bezoekers weggaan.

  Tot slot geven wij goede service. Als je bij ons een e-mail wilt aanmaken, dan doen wij dit voor je. Is je website gehackt? Wij plaatsen een backup van de dag ervoor gratis terug. Geen gedoe, gewoon service.

 • Krijg ik een login waarbij ik nieuwe e-mailadressen kan aanmaken?

  Jazeker! Je kunt met die login e-mailadressen, FTP gebruikers en databases beheren (dit is overigens niet nodig). Zo kun je bijvoorbeeld zelf nieuwe e-mailadressen aanmaken, forwarders creëren en vakantie berichten instellen (wanneer je afwezig bent).  

 • Hoeveel opslag en dataverkeer krijg ik?

  Je krijgt in totaal 1000 MB aan opslagruimte en maandelijks 10 000 MB aan dataverkeer. Dit is ruim voldoende (zelfs te veel) voor de meeste websites. Extra opslag en of dataverkeer kopen is zeker mogelijk tegen een verhoging van de maandelijkse prijs. 

 • Is onderhoud voor mijn website noodzakelijk?

  Noodzakelijk zouden wij het niet noemen, maar wij adviseren het wel! Wanneer updates en noodzakelijke maatregelen ten behoeve van beveiliging achterblijven, dan kan er eenvoudig worden ingebroken. Dat is voor elke software eigenlijk zo.

  Daarom bieden wij onderhoudsabonnementen aan met als doel om de performance van websites te optimaliseren en tegelijkertijd kwaadaardige malware en aanvallen van buitenaf te vermijden.

 • Als ik een onderhoudsabonnement afneem en mijn website wordt gehackt, wat gebeurt er dan?

  Als je dan toch wordt gehackt, dan is de verantwoordelijkheid bij ons. Wij verwijderen dan alle mogelijke malware en bekijken wat exact het probleem was. Zodra we het probleem hebben gevonden, maken wij deze lek dicht.

  Maar de kans is niet heel groot om gehackt te worden terwijl je een onderhoudsabonnement afneemt. Als je geen onderhoudsabonnement afneemt, en je wordt gehackt, dan verdwijnt onze verantwoordelijkheid. Alle handelingen die we vervolgens verrichten om het probleem op te lossen moeten we dan helaas wel factureren. De kosten kunnen dan hoog oplopen. En dat is zonde. Vandaar dat we het onderhoudsabonnement sterk aanraden!