Wij houden van partners

Wat is er mooier dan het aangaan van een samenwerking waarbij beide partijen van deze samenwerking kunnen profiteren? Een win-win situatie dus. Concreet betekent deze samenwerking dat je als reseller websites bij ons inkoopt – en vervolgens doorverkoopt aan je eigen klanten. 

Dit kan zijn door middel van je eigen ontwerp en waarbij je dit ontwerp laat omzetten in een werkende (WordPress) website. Maar ook het uitbesteden van het complete proces (inclusief het ontwerp) is zeker mogelijk. Het maakt niet uit of je nou een grafische ontwerper bent, een reclamebureau of een ICTer: zolang je webdesign aanbiedt aan je klanten, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder meer informatie over wat wij precies aanbieden.

0
Dagen oplevertijd
0
Uur p/w bereikbaar voor support
0
Dagen per week actief

Wat wij je aanbieden als partner

Een gesprek
Een gesprek

Alles begint met een gesprek, niet waar? Wij zouden graag met je willen praten over je specifieke wensen, verwachtingen en je kijk op de zaken. Dit kan aan tafel, telefonisch of per e-mail.

5 redenen waarom je met ons zou samenwerken

1. Website vanaf €399,-

Een website kun je bij ons goedkoop inkopen, al vanaf €399. Hoe kunnen wij zo goedkoop websites ontwikkelen? Allereerst dankzij een efficiënt intranet systeem. We hebben programmeurs in dienst die zowel lokaal als op afstand aan een project kunnen werken. 

Er zijn geen vaste werktijden bij ons. Er kan overdag, maar ook ’s avonds gewerkt worden. Door de week, maar ook in het weekend. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureau’s.

2. Expert in WordPress

Wij zijn expert én fan van WordPress: het meest gebruikte beheersysteem (CMS) in de wereld. Dat is niet zonder reden. Allereerst is het zeer gebruiksvriendelijk: elke WordPress website kan eenvoudig beheerd worden en het is erg gemakkelijk om het te leren. 

Verder is WordPress bekend om zijn zoekmachine vriendelijkheid: je klanten kunnen dan sneller goede posities bekleden in bijvoorbeeld Google. Tot slot is WordPress snel en veilig.

3. Kortingen tot wel 20%

Bij ons draait het niet alleen om de kwaliteit; ook de prijs is een belangrijke factor. Daarom maken we binnen ons partnerprogramma gebruik van een korting systeem: wanneer je regelmatig bij ons inkoopt, dan ontvang je inkoopkorting die hoger wordt bij meer inkopen.

Kortingen kunnen oplopen tot wel 20% van de prijs, waardoor je honderden euro’s kunt besparen. Op die manier kun je meer winst maken door de verkoop van websites aan je eigen klanten. 

4. Een efficiënte werkwijze

Wanneer je iets uitbesteedt aan ons, dan volgen we altijd een vaste werkwijze zodat we snel een kwalitatief product kunnen afleveren. Deze werkwijze delen wij met jou van te voren, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Wij vertellen je tevens wat wij van je nodig hebben (zoals eventuele ontwerp materiaal) en wanneer wij elk deel van het proces af zullen ronden met een uiteindelijke deadline. Samen bespreken we alles van te voren zodat er geen misverstanden ontstaan.

5. Actieve support

Wanneer je met ons samenwerkt, geven wij je actieve ondersteuning en begeleiding. Wat houdt dat in? Allereerst hebben we een speciaal ticketsysteem waar je een ticket kunt aanmaken bij eventuele (technische) problemen. Wij reageren standaard binnen 24 uur op elke ticketaanvraag. 

Verder kun je ons e-mailen, bellen en we kunnen skypen of onze live chat gebruiken. Goede service: daar blinken wij in uit. 

Diverse tevreden partners gingen je voor..

De werkwijze die wij volgen bij elk project

Onzewerkwijze

Elk project vereist een efficiënte, slimme werkwijze om een maximaal resultaat te leveren. Ook wij werken volgens een plan. Dit plan kan soms afwijken omdat een bepaald project bijvoorbeeld over bijzondere eigenschappen beschikt.

Hoe uniek een project ook is, er moet een bepaalde basis qua werkwijze zijn van waaruit er gewerkt wordt. Deze werkwijze willen wij graag met je delen. 

Hoe meer je inkoopt, hoe meer korting je krijgt..

Wij hebben een speciaal kortingsysteem ontwikkeld waar je als partner volop van kunt profiteren. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal jaarlijkse inkopen. Of je nou een groot marketingbureau bent dat jaarlijks een honderdtal websites verkoopt, of een ZZP-er die jaarlijks twee website aanvragen krijgt: iedereen kan gebruik maken van het kortingsysteem.

Wel onderscheiden wij drie verschillende partners, welke je hieronder kunt zien. Stel je voor dat je dit jaar bij ons al 15 websites hebt laten maken. Je wilt nu een website inkopen die normaal gesproken 2500 euro kost. Doordat je meer dan 15 websites hebt ingekocht dit jaar, ben je Gold partner en kun je profiteren van 20% korting: een website van 2500 euro kost nu slechts 2000 euro, een korting van in totaal 500 euro!