Goedkoop website laten maken

Bent u in bezit van een eigen onderneming en wilt u een goedkoop website laten maken? Dat kan! Voor slechts 20 euro per maand leveren wij goedkope en professionele websites op.

Goedkoop website laten maken

Inderdaad, u kunt een goedkoop website laten maken bij Websiteplaneet, die er ook nog eens professioneel uitziet. U hoeft geen duizenden euro’s meer te besteden aan webdesign en websites die u graag zou willen. In tegendeel, bij ons betaalt u weinig geld voor hoog kwaliteit.

Websiteplaneet biedt u de beste websites aan voor slechts 20 euro per maand. U zit hierbij niet vast aan jaarlijkse contracten en kunt uw abonnement maandelijks opzeggen. Wij streven ernaar om uw website in slechts twee weken op te leveren. In de twee weken heeft u drie mogelijkheden om uw webdesign en drie mogelijkheden om de demo versie van uw website geheel naar uw wens goed te keuren. Vervolgens kunnen we uw website verhuizen naar uw eigen domein.

Mocht u niet in bezit zijn van een domeinnaam, kunnen wij deze uiteraard voor u registreren. Wij beschikken over diverse servers, waardoor we u tevens goedkoper een domeinnaam en hosting kunnen aanbieden. Indien u een abonnement bij ons aansluit, zitten de domein- en hostingkosten in de maandprijs van 20 euro inbegrepen.

Nieuwe website laten maken

Wilt u een nieuwe website laten maken, maar heeft u nog geen idee hoe het eruit moet zien? Dan kunnen onze webdesigners u hierbij persoonlijk helpen en adviezen geven voor de beste website voor uw onderneming. Uw website is uiteraard een verlengstuk van uw visitekaartje en moet daarom de huisstijl van uw onderneming uitstralen. Zo trekt u niet alleen nieuwe potentiële klanten aan, maar vinden uw bezoekers het ook nog eens leuk om uw website te bezoeken.

Neem contact op voor meer informatie of laat u door ons terug bellen!